Kniestukken

Kniestukken: fijne toevoeging bij fris weer

Twijfel je of het dragen van alleen je korte fietsbroek te fris is? In dat geval kunnen kniestukken een fijne toevoeging aan je wielertenue zijn. De kniestukken van Fietskledingvoordeel.nl beschermen je knieën tegen kou en wind. Door de elastische en zachte materialen merk je nauwelijks dat je kniestukken aan hebt, en de siliconen tape aan de bovenzijden zorgen ervoor dat de kniestukken niet afzakken. Met merken als 21Virages en Castelli heeft Fietskledingvoordeel.nl een ruim én scherp geprijsd aanbod van comfortabele kniestukken.

21Virages kniestukken: voordelige bestsellers

Onder onze bestsellers bevinden zich zeker de Lycra kniestukken van 21Virages. Deze in verschillende kleuren verkrijgbare kniestukken doen in kwaliteit totaal niet onder voor de Lycra kniestukken van de gerenommeerde merken, maar in de prijs zeer zeker wel: je betaalt ruim de helft minder voor 21Virages kniestukken ten opzichte van de luxe merken. 21Virages werkt zonder tussenhandel, extra logistiek en dure marketingcampagnes en is daarom in staat om het voordeel voor de portemonnee van de klant zo hoog te laten oplopen. Daarnaast doet Fietskledingvoordeel.nl er vaak nog een schepje bovenop, met de Superdeals en andere aantrekkelijke wielerkleding kortingsacties.  

Thermische en waterafstotende Castelli kniestukken

Castelli zoekt continu naar manieren om zijn fietskleding en -accessoires nog comfortabeler, sneller en functioneler te maken. Dat geldt ook voor de Castelli kniestukken. Fietskledingvoordeel.nl verkoopt onder meer thermische kniestukken van Castelli die voor extra warmte zorgen, en zogenoemde nanoflex kniestukken met een perfecte waterafstotende werking.

kniestukken direct uit voorraad geleverd

Alle kniestukken worden direct uit voorraad geleverd. Voor 23:45 besteld betekent de volgende dag in huis! Daarnaast verzenden wij alle bestellingen boven de 35 euro gratis door heel Nederland! Je bent bij Fietskledingvoordeel.nl dus niet alleen verzekerd van een voordelige prijs, maar ook van een snelle bezorging.