Sealskinz wintercollectie

Sealskinz fietsaccessoires wintercollectie

Warme voeten, handen en een warm hoofd is erg belangrijk tijdens het fietsen in de wintermaanden. Wanneer je hier warmte verliest wordt het fietsen een stuk oncomfortabeler. Gelukkig zorgt Sealskinz er voor dat je comfortabel en warm blijft met hun fietsaccessoires! De kleine details kunnen er voor zorgen dat fietsen in de winter aangenaam blijft. Daarom besloot Sealskinz zich hier ook op te focussen. Sealskinz is hierom een geliefd merk in de wielerwereld. Het assortiment van dit fantastische merk is van topkwaliteit omdat er volledig gericht wordt op één productgroep. Veel fietsers die op zoek zijn naar goede fietshandschoenen, sokken of overschoenen komen dan ook uit op Sealskinz. Wij van Fietskledingvoordeel.nl hebben een mooi aanbod voor je klaar staan waarmee jij de winter goed doorkomt op de fiets!

Ruime keuze aan sealskinz fietsaccesoires voor een goede prijs

De producten van Sealskinz zorgen er voor dat jij ongehinderd door kan blijven trainen, zelfs tijdens de koudste winterdagen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet na de winter je conditie weer op niveau moet brengen, maar deze gemakkelijk op pijl kan blijven houden tijdens het seizoen. De handschoenen van Sealskinz hebben een innovatief design. Gemaakt om extreme kou te trotseren. De handschoenen zijn waterdicht door de gepatenteerde StretchDry techonologie. Hierdoor komt er geen druppel water door de handschoenen en blijven je handen heerlijk droog. Ook de overschoenen worden met deze technologie ontworpen, waardoor je voeten warm en droog blijven. Aan ademend vermogen ook geen gebrek, ondanks de waterdichte stof. De fietssokken en overschoenen zijn daarnaast erg rekbaar voor een goede pasvorm en een lange gebruiksduur. De producten uit de wintercollectie van Sealskinz geven garantie dat jij droge handen en voeten houdt, zelfs op de meeste regenachtige dagen. En dat allemaal bij Fietskledingvoordeel.nl in één overzicht!

het beste van sealskinz, snel bij jou thuis

Naast de wintercollectie heeft Sealskinz ook een fijne zomercollectie waar je terecht kan voor de beste fietsaccessoires voor het zomerseizoen. Je hoeft niet lang te wachten voor jouw handschoenen of fietssokken bij jou thuis liggen. Wanneer je bij ons namelijk voor 23:45 bestelt, wordt jouw bestelling de volgende dag al geleverd! Alle bestellingen boven de €35,- worden gratis verzonden in heel Nederland. Ook fietsaccessoires van andere merken kan je terugvinden op onze webshop of zelfs in onze winkel in Ouderkerk aan de Amstel wanneer je alles toch liever in het echt wilt zien en wilt passen. Wij zijn elke dag geopend dus kom vooral langs!