Castelli zomercollectie

Castelli zomercollectie 

Een witte schorpioen in een rood rondje. Het is een van de bekendste fietskledinglogo’s. Het Italiaanse Castelli is enorm populair onder wielrenners. Zowel professionals als amateurs en recreanten laten massaal hun oog vallen op de fietskleding van het merk dat bekendstaat om de perfecte combinatie van design, innovatie en topkwaliteit. Die drie elementen springen er ook zeker uit in de Castelli zomercollectie.

Innovatie: het handelsmerk van Castelli

De legendarische renner Gino Bartali reed in de eerste echte koersbroek. Fausto Coppi verbrak het werelduurrecord in een aerodynamische wielerpak van zijde. Het merk achter deze revolutionaire fietskleding: Castelli. Al ruim een eeuw lang is het een missie van de ontwerpers om de snelste en soepelste wielerkleding van de wereld te ontwikkelen. Van de eerste experimenten met de textielstof Lycra in de jaren 70, via de introductie van de Bibshort met zeem in 1997 tot de producten van vandaag de dag: innovatie is en blijft het handelsmerk van Castelli. Dat geldt zeker ook voor de fietsshirts, fietsjacks, fietsbroeken en andere fietskleding van de Castelli zomercollectie 2015 die volledig bestaat uit verbeterde stoffen, bijna obsessief geteste zemen, perfect aansluitende taillebanden en andere innovatieve details.

De stijlvolle designs van Castelli

De kwaliteit van Castelli wordt vaak in één adem genoemd met het design. Een snelle blik op de fietsshirts van de Castelli zomercollectie maakt al duidelijk hoe bijzonder, gevarieerd en stijlvol de ontwerpen van het Italiaanse merk zijn. Ben je op zoek naar een modern fietsshirt met felle en symmetrische kleurvlakken? Of ben je juist een liefhebber van retro of van lichtere kleuren? Castelli heeft het allemaal. En zie bij de aanschaf van je Castelli fietsshirt ook vooral onze Castelli fietspetten niet over het hoofd. Bij zo’n beetje elk fietsshirt heeft Castelli namelijk een passende, kleurrijke fietspet ontworpen.

Castelli-artikelen direct uit voorraad geleverd

Al onze producten van Castelli, zowel de nieuwe collectie als de Castelli Outlet, worden direct uit voorraad geleverd. Wanneer je namelijk voor 23:45 bestelt, heb je jouw bestelling al de volgende dag in huis! Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van de voordeligste prijs, maar ook van een snelle bezorging. Heb je een keuze gemaakt, maar wil je het product graag passen voordat je het koopt? Kom dan langs in een van onze winkels!