Bolle

Bollé fietshelmen voor optimale bescherming

Bollé biedt een compleet assortiment voor veiligheid op de fiets. Door 130 jaar ervaring binnen de verschillende sporten ben je met een fietshelm van Bollé verzekerd van een goede

Optimale bescherming op de fiets is noodzakelijk. Wanneer je van de fiets valt wil je geen schade aan het hoofd oplopen. Om deze reden is het noodzakelijk om een goede fietshelm te dragen.

Goede bescherming door middel van MIPS

Doordat de helmen van Bollé zijn uitgevoerd met het Multi-Directional Impact Protection System, worden krachten van buitenaf beter opgevangen. De helm kan namelijk vrij bewegen van het hoofd, waardoor een klap minder door je hoofd en nek opgevangen hoeven te worden. Hierdoor wordt de kans op serieus letsel aanzienlijk minder.

Bestel een Bollé fietshelm bij Fietskledingvoordeel.nl

Wanneer je veilig op de fiets wilt zitten met fietshelm kies je voor een helm van Bollé. De helmen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Daarnaast zijn de helmen ook uitgerust met een Click-To-Fit systeem waardoor de pasvorm volledig naar je eigen hoofd aangepast kan worden. Zo zit de helm altijd als gegoten.

Wil je morgen de helm al in huis hebben? Bestel deze dan bij Fietskledingvoordeel. Op werkdagen voor 23.45 uur besteld betekend namelijk in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis. Zo kun je morgen al op de fiets stappen met een helm van Bollé.