Born
NO Products Found

Born sportvoeding

Sportvoeding kan beter, lekkerder en sportvriendelijker. Met deze visie zijn Wim Jennen en Frank Sikkens BORN begonnen. Sinds 1985 hebben zij meer dan 40 producten ontwikkeld die zeer geliefd zijn bij duursporters.

Met een assortiment aan energierepen, dranken en gels biedt BORN een volledige aanvulling voor sportvoeding. Naast sportvoeding biedt BORN ook sportverzorging aan het in assortiment. Hierdoor bieden ze een volledig sportscare assortiment aan voor de duursporter.  

BORN voor de wielersport

BORN is partner van de KNWU. Daarnaast zijn ze ook verbonden aan verschillende wielerploegen. Hierdoor ben je verzekerd van een product dat ontwikkeld is voor topniveau. De missie is dan ook helder. Het behalen van grotere prestaties en onvergetelijke ervaringen bij duursporters.

Bestel BORN bij Fietskledingvoordeel

Maak je eetpatroon compleet en bestel BORN sportvoeding vandaag nog bij Fietskledingvoordeel.nl. Voor 23.45 uur besteld is morgen al in huis. Wil je meer weten over de sportvoeding? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien je graag van alle informatie over de sportscare van BORN.