Briko

Briko outdoor sportuitrusting

BRIKO is een outdoor sportuitrusting merk van Italiaanse komaf. Sinds 1985 zijn zij gespecialiseerd binnen de branche. Met een ruim aanbod van skituitrusting tot aan fietsuitrusting heeft BRIKO alles wat de outdoor sporter zoekt. Bij Fietskledingvoordeel.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een veilige tocht op de fiets.

Een assortiment aan fietshelmen en -zonnebrillen

Wat je misschien meteen direct opvalt bij het zien van de helmen en brillen van BRIKO is het opvallende design. De fietshelmen zijn voorzien van een aerodynamische vorm, waardoor deze door de lucht heen snijdt. Een aerodynamische vorm zorgt voor een lagere luchtweerstand waardoor het minder kracht kost om snelheid te maken. Deze snelheid is daarmee ook goed te behouden.

Naast de helmen heeft BRIKO ook een assortiment aan fietszonnebrillen. Ook deze hebben een opvallende verschijning. Naast de verschijning zijn deze zonnebrillen natuurlijk ook goed voor het beschermen tegen UV en UVA.

Bestel BRIKO bij Fietskledingvoordeel

Wanneer je je BRIKO producten snel in huis wilt hebben kies je ervoor om een bestelling te plaatsen bij Fietskledingvoordeel.nl. Wij hanteren een snelle levertijd waardoor je al snel op de fiets kunt springen. Op werkdagen voor 23.45 uur besteld is de bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis.

Wil je meer weten over de producten? Of weten hoe jij je wieleroutfit compleet kunt maken? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien je graag van alle informatie over BRIKO.