Fabric

Fabric

Fabric is een Engels merk dat bekroonde fietsproducten maakt. Binnen het merk staan nieuwe technologie en innovatie erg hoog. Het doel van het merk is om verschillende eenvoudige en goed ontworpen producten te maken die goed bij het lichaam passen. Daarnaast moeten de producten van Fabric ook bijdragen aan de prestatie en de gebruikerservaring verbeteren. Bestaande oplossingen worden uitgedaagd. Hierdoor wordt er geprobeerd om elk mogelijke aspect van de fietservaring te verbeteren. Hierbij kun je denken aan de verschillende contactpunten tussen fiets en lichaam of de nodige accessoires om het hele jaar door veilig te kunnen fietsen. Het merk Fabric is voornamelijk bekent geworden om haar zadel. Het Fabric zadel is een goed voorbeeld van de verbeterde gebruikerservaring op de fiets. Daarnaast heeft Fabric ook nog andere producten in het assortiment. Het assortiment van Fabric is te koop op Fietskledingvoordeel.nl. Bekijk het aanbod en bestel de gewenste producten eenvoudig online.

Fabric assortiment op Fietskledingvoordeel.nl

De Fabric zadel is erg bekend onder de wielrenners, maar ook de andere producten van Fabric zijn zeker aan te raden. De Fabric bidon is samen met de bidonhouder ontworpen om deze tijdens het fietsen gemakkelijk te pakken en terug te zetten. Wederom om de gebruikerservaring te verbeteren. Echter past de Fabric bidon niet goed op een standaard bidonhouder en is het aanschaffen van een Fabric bidonhouder dan wel een vereiste. Daarnaast biedt Fabric onder andere een minitool, pomp, verschillende soorten gereedschap, en andere producten aan.

Bij de Fabric zadel wordt er rekening gehouden met jouw zadelprofiel. Jouw zadelprofiel bepaalt de vorm van de Fabric zadel. Er zijn drie verschillende soorten zadelvormen. Flat, shallow en radius. Hierbij is een flat Fabric zadel voornamelijk voor de agressieve rijposities en de radius Fabric zadel voor het rechtop fietsen. De shallow variatie zit hier wat tussen. Wanneer je een zadel aanschaft dat bij jouw zadelprofiel zal de gebruikerservaring toenemen en kan dit bijdragen aan een betere prestatie. Bekijk in ons assortiment de verschillende Fabric zadels en koop de zadel die het beste bij jou past!

Eenvoudig online bestellen & een snelle levering

Wanneer jij producten nodig hebt voor wielrennen of mountainbiken zit je bij Fietskledingvoordeel.nl op de juiste plek! Wij hebben een breed assortiment en bieden vrijwel alles aan wat jij nodig hebt voor, tijdens en na het fietsen. Van kleding en voeding tot gereedschap en schoonmaakspullen. Onze producten worden aangeboden tegen scherpe prijzen en hebben wij vaak mooie kortingen. Daarnaast kun je bij ons gebruik maken van een kortingscode vanaf een besteding van €60,- euro. Wanneer je jouw bestelling voor 23:45 uur plaatst dan worden de bestelde producten de volgende dag al bezorgd. Daarbij is de bezorging bij een besteding van €35,- euro al gratis! Ben je op zoek naar een Fabric zadel, bidon of andere benodigde producten van andere merken? Fietskledingvoordeel.nl heeft een ruim aanbod waar je uit kunt kiezen! Bekijk onze website en bestel de gewenste producten eenvoudig online! Voor vragen, opmerkingen of advies kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag verder!