Magliamo

Magliamo wielerkleding

In 2014 is Magliamo opgericht door Diederik Degryse en Dagmara Stephan. Diederik is een wielerliefhebber en is gepassioneerd door vintage racefiets. Dagmara is gespecialiseerd in hand-breiwerk en de kennis voor nieuwe brei-technologieën. Een goede combinatie wat voor het opzetten van een wielerkledingmerk.

Het merk is geassocieerd aan de tijden dat wielerhelden als De Vlaeminck, Coppi, Gimondi, Hinault en meer legendarische prestaties neerzetten met hun kenmerkende handgemaakte wollen truien. Door terug te denken aan deze tijd met de hedendaagse truien kunnen ook wielrenners van deze tijd legendarische prestaties neerzetten.

Hoogstaande kwaliteit materiaal

De wielerkleding van Magliamo is gemaakt van 100% Italiaanse Merino wol. Deze wol is uitermate zacht waardoor er een hoog comfort ontstaat. Doordat wol goed temperatuur kan reguleren is het voor ieder seizoen een geschikt materiaal. Wanneer het direct contact op de huid heeft zorgt het altijd voor een goede temperatuur. Hierdoor is het dus zeer geschikt om op de fiets te stappen of om juist als vrijetijdskleding in te zetten.

Bestel Magliamo bij Fietskledingvoordeel

Wil jij ook legendarische prestaties neerzetten op de racefiets? Dan mag de wielerkleding van Magliamo niet ontbreken. Je bestelt je outfit online bij Fietskledingvoordeel.nl. Met een eigen voorraad kunnen wij een snelle levering hanteren. Voor 23.45 uur besteld betekent de volgende dag al in huis.