Sixs

SIXS onderkleding

SIXS onderkleding is sinds 2009 actief in het produceren van onderkleding voor fietsers. De onderkleding is geproduceerd in Italië en is gemaakt van materialen van Italiaanse topkwaliteit. Het gebruik van deze materialen zorgt ervoor dat de onderkleding aanvoelt als een tweede huid.

Nooit te warm of te koud                         

De onderkleding van SIXS is gemaakt om optimaal te beschermen tegen transpiratie. Door het materiaalgebruik worden zweetdruppels direct naar de buitenlaag van de kleding getransporteerd. Dit zorgt ervoor dat de druppels verdampen en de lichaamstemperatuur gereguleerd kan blijven. Daarnaast zorgt deze manier van transpiratie transporteren ervoor dat zweetgeuren geen kans krijgen.

Bestel SIXS onderkleding bij Fietskledingvoordeel.nl

Wil je zelf de kwaliteit ervaren van de onderkleding van SIXS? Bestel dan vandaag nog bij Fietskledingvoordeel.nl. Wij kunnen snel leveren door onze eigen voorraden. Dit betekent dat wanneer jij op werkdagen voor 23.45 uur besteld je de onderkleding de volgende dag al in huis kunt hebben. Hierdoor kun snel zelf de kwaliteit ervaren van de onderkleding van SIXS.