Vredestein

Vredestein

 

Meer dan een eeuw vakmanschap heeft ons in staat gesteld de kunst van bandeninnovatie en -prestaties te verfijnen. Daarmee is Vredestein uitgegroeid tot Europa's belangrijkste, toonaangevende bandenmerk.

Gevormd door ons Europese erfgoed en gedreven door onze visie om de ultieme fietservaring te produceren, zetten wij de toon voor de toekomst van de wereldwijde bandentechnologie. Door de lessen te vieren die wij in onze 110-jarige geschiedenis hebben geleerd en in onze toekomst te investeren via baanbrekende R&D-centra en tests, zetten wij onze nalatenschap voort voor de volgende generatie.

 

Onze visie:

De visie bij Vredestein is altijd hetzelfde geweest, namelijk de manier waarop wij ons verplaatsen opnieuw definiëren door bandenproducten te ontwerpen en te ontwikkelen die de wereldwijde norm bepalen op het gebied van prestaties, veiligheid en controle. Door onze investeringen in onderzoek en ontwikkeling blijven wij baanbrekend werk verrichten en bandenproducten produceren die onze gebruikers in elk seizoen uitzonderlijke rijervaringen bieden.

 Bij Fietskledingvoordeel.nl vind je alles voor een goed voorbereide reis.

Uitstekende service en een uitgebreid aanbod bij Fietskledingvoordeel.nl

Is dit niet het merk of aanbod dat jij zoekt? Geen zorgen, wij hebben een veel ruimer aanbod! Want wij bieden nog veel meer andere top merken aan. Wij bieden alles wat je nodig hebt voor wielrennen en mountainbiken. Hierbij ontvang je altijd een uitstekende service en geniet je altijd van voordelige prijzen. Verder kunnen wij snel leveren en is de bezorging vanaf €35,- euro gratis. Wanneer jij op werkdagen voor 23:45 uur besteld, dan heb jij de bestelde producten de volgende dag al in huis.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken door middel van ons telefoonnummer, ons emailadres of kom langs in onze winkel. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen jou graag verder.