Omega 3
NO Products Found

ZOrg goed voor je lichaam met omega-3

Omega-3 is absoluut onmisbaar voor iedereen! Omega-3 supplementen kunnen je lichaam ondersteunen. Het is een essentieel vetzuur dat niet zelf door het lichaam wordt aangemaakt, maar dat het lichaam wel helpt gezond en vitaal te blijven wanneer je hier genoeg van binnenkrijgt. Handige capsules zijn een goede aanvulling om elke dag voldoende Omega-3 binnen te krijgen. Bij Fiietskledingvoordeel.nl Omega-3 in de vorm van levertraan/visolie terug vinden van het merk Möllers. Möllers visolie is de enige met natuurlijke vitamine A en D en natuurlijke Omega-3. Neem snel een kijkje in onze websop voor het aanbod!

omega-3 vetzuren in visolie

Het effect van visolie wordt al meer dan dertig jaar bestudeerd. Omega-3 vetzuren op visolie hebben een zeer positieve invloed op het voorkomen van hart- en vaatziekten. We kunnen dus stellen dat de juiste hoeveelheden visolie zeker goed voor je is. Naast een gunstig effect op hart- en vaatziekten heeft visolie ook een gunstig effect op ons brein, gezichtsvermogen en hormoonhuishouding. In onze webshop hebben wij een aantal verschillende producten van het merk Möller voor je klaar staan. Neem bijvoorbeeld de Möllers Levertraan Naturel. Levertraan is afkomstig van duurzaam gevangen Arctische kabeljauw en heeft een van nature zachte vissmaak. Het biedt een unieke combinatie van natuurlijke omega-3 en natuurlijke vitamine A en D. De vitamines ondersteunen een gezond immuunsysteem en het behoud van sterke botten en een goede spierfunctie.  Möller’s levertraan bevat geen conserveringsmiddelen en geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Omega-3 direct uit voorraad geleverd

Al onze supplementen worden direct uit voorraad geleverd. Bestel je voor 23:45 uur dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bij besteding van €35,- of meer betaal je daarnaast geen verzendkosten. Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van de beste prijzen, maar ook van een snelle bezorging! Naast de Omega-3 hebben wij ook andere voedingsproducten in ons assortiment. Zo kun je bij ons terecht voor energierepen, energiegels en recovery dranken