Sportsbalm Grootverpakking
NO Products Found

SPORTSBALM GROOTVERPAKKING NU TE KOOP BIJ FIETSKLEDINGVOORDEEL.NL

Er zijn veel omstandigheden waarbij je wellicht denkt: Had ik hier maar een ‘steuntje in de rug’. Het weer kan bijvoorbeeld erg tegenzitten doordat het keihard regent of juist heel erg koud is. Een combinatie van beiden is voor veel mensen een reden om niet te gaan sporten. Dit hoeft je echter niet ervan te weerhouden om op de wielrenfiets of mountainbike te stappen. Er zijn tegenwoordig veel hulpmiddelen bij het fietsen en er is inmiddels een handig product op de markt gekomen dat ervoor zorgt dat je net een extra tandje bij kan zetten. Het nieuwe Sportsbalm is een balsem dat je kunt gebruiken om te voorkomen dat je spieren niet warm worden in verband met het weer. Op deze manier kun je blessures voorkomen en zorgen voor soepele spieren tijdens het fietsen. Aangezien het een veelgebruikt product is beschikken wij van Fietskledingvoordeel.nl nu ook over grootverpakkingen.

DE DIVERSITEIT IN HET SPORTSBALM ASSORTIMENT

De diversiteit in deze producten is enorm en daarom vind je die ook in de webshop van Fietskledingvoordeel.nl. Wij hebben verschillende soorten Sportsbalm om ervoor te zorgen dat er voor iedereen een mogelijkheid bij zit om met slecht weer alsnog de fiets te pakken. De balsem zorgt ervoor dat je spieren warm blijven en door het op de juiste plekken aan te brengen (denk aan je knieën, je achillespezen etc.) zal je hier ook achteraf geen last van krijgen. Je kan daarom langer doorfietsen en met een beter gevoel, omdat je minder kans hebt om kramp te krijgen door koude spieren. Het wordt aanbevolen de Sportsbalm te gebruiken bij temperaturen onder de 5 graden. In ons assortiment vind je ook Sportsbalm olie. Deze olie is er voor andere temperaturen, zo kun je deze gebruiken op wat warmere dagen. Bij een gemiddelde temperatuur tussen de 19 en 30 graden zorgt deze Sportsbalm olie ervoor dat je spieren soepeler worden en de melkzuurvorming in de spieren vertraagd wordt zodat je langer door kunt.

SPORTSBALM IN EEN GROOTVERPAKKING ONLINE KOPEN

De Sportsbalm grootverpakkingen zijn van belang omdat je het vaker gebruikt dan je van tevoren verwacht. Daarom hebben we nu verpakkingen met maar liefst 500 ml inhoud. Door het aanschaffen van dit product weet je zeker dat ook jij met de koude dagen gewoon door kunt fietsen. Fiets je niet vaak en is de verpakking jou iets te groot? Geen probleem uiteraard. Wij hebben ook de normale verpakkingen van de beste sportbalsems in ons assortiment. Kijk hiervoor bij de afdeling ‘Sportsbalm – Pre Sports’. Indien je verder nog vragen hebt over de producten of over andere onderwerpen, neem gerust contact op met onze klantenservice zodat zij je op een gepaste manier verder kunnen helpen. Je vertrekt bij ons gegarandeerd met een goed gevoel. Voor meer informatie over Verzenden & retourneren bekijk onze klantenservice pagina.