Fietshandschoenen winter

Dames FIETSHANDSCHOENEN VOOR DE WINTER

Bijna niets is zo vervelend voor een fietser als het hebben van koude handen. Ook kan het gevaarlijke situaties opleveren als je met koude, vaak gevoelloze handen moet remmen. Fietskledingvoordeel.nl biedt de oplossing met een groot aanbod van fietshandschoenen voor het winterseizoen. Hoge sluitingen rond de pols en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat je handen warm blijven en dat transpiratievocht optimaal wordt afgevoerd. Onze winterfietshandschoenen zijn allemaal schokabsorberend en de meeste paren bevatten tevens reflecterende details die zorgen voor extra zichtbaarheid op de fiets. Fietskledingvoordeel.nl verkoopt winterfietshandschoenen van merken als 21Virages, Roeckl, Castelli en GripGrab tegen de scherpste prijs.

PAK JE VOORDEEL MET 21VIRAGES dames FIETSHANDSCHOENEN

Wie is er bij de aanschaf van fietskleding en fietsaccessoires nu niet op zoek naar betaalbare kwaliteit? De 21Virages winterfietshandschoenen mogen dat stempel zonder meer krijgen, want nergens anders vind je zo’n goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat het jonge merk 21Virages hard groeit en zich steeds meer specialiseert, is ook zeker zichtbaar aan de winterfietshandschoenen die zijn uitgerust met schokdemping en antislipmaterialen in de handpalm. De 21Virages winterfietshandschoen: een veilige én voordelige oplossing voor zowel racefietser als mountainbiker! Daarnaast bieden wij ook verschillende combisets aan in onze webshop, met daarin fietshandschoenen, overschoenen en een helmmuts tegen een uiterst voordelige prijs kunt aanschaffen!

Gripgrab: SPECIALIST IN WINTERFIETSHANDSCHOENEN

GripGrab handschoenen verzekeren je van warmte en comfort. Dit geldt overigens niet alleen voor hun fietshandschoenen maar ook voor andere fietsaccessoires zoals mutsen en sokken. Met de winter fietshandschoenen van GipGrab ben je klaar voor de barre tochten in extreme weersomstandigheden. GripGrab fietshandschoenen onderscheiden zich in innovatieve ontwerpen en details, zoals kreeftenklauwdesigns

WINTERFIETSHANDSCHOENEN IN DE AANBIEDING

Onze winterfietshandschoenen zijn altijd voordelig geprijsd, maar regelmatig nóg voordeliger. Naast onze Castelli Outlet, waarin wij ook vaak fietshandschoenen van Castelli met een aantrekkelijke korting aanbieden, selecteren wij veelvuldig winterfietshandschoenen uit ons hele assortiment voor niet te missen aanbiedingsacties. Ook fietsjacks, fietsbroeken en helmmutsen zijn terug te vinden in onze webshop. Houdt Fietskledingvoordeel.nl in de gaten voor de beste kortingsacties! 

WINTERFIETSHANDSCHOENEN voor dames DIRECT UIT VOORRAAD GELEVERD

Alle winterfietshandschoenen worden direct uit voorraad geleverd. Wanneer je voor 23:45 bestelt heb jij jouw bestelling de volgende dag al in huis. Daarnaast verzenden wij bestellingen vanaf €35,- gratis door heel Nederland. Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van de voordeligste prijs, maar ook van een snelle bezorging.