Sealskinz wintercollectie

SEALSKINZ FIETSACCESSOIRES WINTERCOLLECTIE voor dames

Wanneer je warmte verliest bij je handen, voeten of hoofd wordt het fietsen een stuk oncomfortabeler. Gelukkig zorg je met fietsaccessoires van Sealskinz er voor dat je comfortabel en warm blijft! De kleine details kunnen er voor zorgen dat fietsen in de winter aangenaam blijft. Sealskinz is een geliefd merk in de wielerwereld op het gebied van hun accessoires. Het assortiment van dit fantastische merk is van topkwaliteit omdat er volledig gericht wordt op één productgroep. Veel fietsers die op zoek zijn naar goede fietshandschoenen, sokken of overschoenen komen dan ook uit op Sealskinz. Wij van Fietskledingvoordeel.nl hebben een mooi aanbod voor je klaar staan waarmee jij de winter gemakkelijk doorkomt!

RUIME KEUZE AAN SEALSKINZ FIETSACCESOIRES VOOR EEN GOEDE PRIJS

De producten van Sealskinz zorgen er voor dat jij ongestoord door kan blijven trainen, zelfs tijdens de koudste en donkerste winterdagen. Het grote voordeel van door blijven trainen in de winter, is dat je niet je conditie weer op pijl moet brengen in het zomerseizoen. De handschoenen van Sealskinz zijn gemaakt om extreme kou te kunnen trotseren en hebben een innovatief design. De handschoenen zijn waterdicht door de gepatenteerde StretchDry techonologie. Hierdoor komt er geen druppel water door de handschoenen en blijven je handen heerlijk droog. Neem bijvoorbeeld deze Waterproof All Weather Cycle Glove voor Dames. Robuuste, lichtgewicht en technische, waterdichte fietshandschoenen die evenwicht bieden tussen warmte en ademend vermogen. De perfecte optie voor verschillende fietsdisciplines en weersomstandigheden. Ook de overschoenen worden met deze technologie ontworpen, waardoor je voeten warm en droog blijven. Ondanks de waterdichte stof hebben ze een goed ademend vermogen. De fietssokken en overschoenen zijn daarnaast erg rekbaar voor een goede pasvorm en een lange gebruiksduur. De producten uit de wintercollectie van Sealskinz geven garantie dat jij droge en warme handen en voeten houdt, zelfs op de meest koude en regenachtige dagen. En dat allemaal bij Fietskledingvoordeel.nl in één overzicht!

HET BESTE VAN SEALSKINZ, SNEL BIJ JOU THUIS geleverd

Naast de wintercollectie heeft Sealskinz ook een fijne zomercollectie waar je terecht kan voor de beste fietsaccessoires voor het zomerseizoen. Je hoeft niet lang te wachten voor je jouw nieuwe fietshandschoenen of fietssokken bij jou op de deurmat hebt. Wanneer je bij ons namelijk voor 23:45 bestelt, wordt jouw bestelling de volgende dag al geleverd! Alle bestellingen boven de €35,- worden daarnaast gratis verzonden in heel Nederland. Ook fietsaccessoires van andere merken kan je terugvinden op onze webshop.