Beenstukken

Beenstukken: geen last van de kou

Is het al warm genoeg om mijn trainingsrit te starten met een korte wielerbroek? Die vraag stellen vele fietsers zich in het voor- en najaar, als de eerste kilometers van een fietstocht vaak nog fris aanvoelen aan de benen. De oplossing voor die momenten: beenstukken. Met de beenstukken van Fietskledingvoordeel.nl verleng je je korte wielerbroek eenvoudig naar een lange wielerbroek en breng je extra bescherming aan tegen kou en wind. Door de elastische en zachte materialen merk je nauwelijks dat je beenstukken aan hebt, en de siliconen rubbers aan de bovenzijden zorgen ervoor dat de beenstukken op hun plaats blijven. Met merken als 21Virages en Castelli heeft Fietskledingvoordeel.nl een ruim én scherp geprijsd aanbod van comfortabele beenstukken.

21Virages beenstukken: voordelige bestsellers

Onder onze bestsellers bevinden zich zeker de Lycra beenstukken van 21Virages. Deze in verschillende kleuren verkrijgbare beenstukken doen in kwaliteit totaal niet onder voor de Lycra beenstukken van de gerenommeerde merken, maar in de prijs zeer zeker wel: je betaalt ruim de helft minder voor 21Virages beenstukken ten opzichte van de luxe merken. 21Virages werkt zonder tussenhandel, extra logistiek en dure marketingcampagnes en is daarom in staat om het voordeel voor de portemonnee van de klant zo hoog te laten oplopen. Daarnaast doet Fietskledingvoordeel.nl er vaak nog een schepje bovenop, met de Superdeals en andere aantrekkelijke kortingsacties.  

Thermische en waterafstotende castelli beenstukken

thermische en waterafstotende castelli beenstukken

Castelli zoekt continu naar manieren om zijn fietskleding en -accessoires nog comfortabeler, sneller en functioneler te maken. Dat geldt ook voor de Castelli beenstukken. Fietskledingvoordeel.nl verkoopt onder meer thermische beenstukken van Castelli die voor extra warmte zorgen, en zogenoemde nanoflex beenstukken met een perfecte waterafstotende werking.

Beenstukken direct uit voorraad geleverd

Alle beenstukken worden direct uit voorraad geleverd. Bestel je voor 23:45 uur, dan heb jij jouw nieuwe beenstukken de volgende dag al in huis. Daarnaast verzenden wij alle bestellingen boven de 35 euro gratis door heel Nederland. Je bent bij Fietskledingvoordeel.nl dus niet alleen verzekerd van een voordelige prijs, maar ook van een snelle bezorging.